ΔΡΑΣΗ QLS SMILERS ΙΟΥΝΙΟΥ “STAND UP TO BULLYING DAY” 21 IOYNIOY 2017

Αγαπητά μέλη,

Στις 21 Ιουνίου φέτος γιορτάζεται στη Μ. Βρετανία η Ημέρα Αντίστασης στον Εκφοβισμό (πέρυσι ήταν στις 5 Ιουλίου). Προτείνω να καλέσετε τις Ομάδες σας την Τετάρτη 21 Ιουνίου για τουλάχιστον ένα 2ωρο δράσεων και να γιορτάσουμε ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα. Είναι στο χέρι σας να εμπνεύσετε στους εθελοντές σας τη συμμετοχή τους κι ας είναι καλοκαίρι. Είναι μία ημέρα ευαισθητοποίησης και δράσης.

Σας επισυνάπτω ολόκληρο το school pack σε PDF και σας προτείνω τις εξής δράσεις:

  • 1) Στις σελίδες 8 & 9 υπάρχει ένα ποστερ  που μπορούν α) να ζωγραφίσουν και β) να συμπληρώσουν το πώς αντιστέκονται στον εκφοβισμό (κατόπιν συζήτησης).  Στη συνέχεια μπορείτε να ενώσετε πολλά ποστερ μαζί και να φτιάξετε ένα μακρύ banner όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι https://www.youtube.com/watch?v=I_oe8qmZ8fk . Το banner μπορείτε να το κολλήσετε σε τοίχο σας στο σχολείο σε μορφή runner κατά μήκος π.χ. της σκάλας δίνοντας άμεσα στο χώρο σας «ταυτότητα» Anti-Bullying.
  • 2) Στη σελίδα 11 υπάρχει έγχρωμο κάθετο ποστερ που μπορείτε να εκτυπώσετε και να αναρτήσετε στους χώρους σας. Σε αυτό το link http://www.standuptobullying.co.uk/get-involved/ περισσότερες επιλογές σε σχήμα και χρώματα για download και εκτύπωση!
  • 3) Στη σελίδα 12 μπορείτε να βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε στα Social Media μέσω φωτογραφίας, βίντεο κ.ο.κ. Πέρυσι π.χ. εμείς κάναμε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=QiblNMhs5zg

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες. Παρακαλώ μην ξεχνάτε να φωτογραφίζετε την κάθε δράση που υλοποιείτε και να φροντίζετε στις δημοσιεύσεις σας να αναφέρετε το QLS. Καλό θα είναι να ποστάρουμε αυθημερόν (21/6) τις δράσεις μας με το hashtag #StandUpToBullying για να συμμετάσχουμε κι εμείς μαζί με τη Μ. Βρετανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Με εκτίμηση,

Fred

 

[pdf-embedder url=”https://www.qls.gr/wp-content/uploads/2018/07/schools-pack-FINAL.pdf” title=” SCHOOLS PACK”]