ΔΡΑΣΕΙΣ QLS SMILERS ΙΟΥΛΙΟΥ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Αγαπητά μέλη,

Για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο έχω τις ακόλουθες προτάσεις για δράσεις των εθελοντών σας και για catching up όσων έχουν μείνει πίσω:

-Συνάντηση για brainstorming πάνω στη Σύνταξη Πολιτικής Anti-Bullying (ανατρέξετε στη Δράση Μαΐου για λεπτομέρειες). Θα μπορείτε να μου αποστείλετε τις ιδέες των παιδιών έως 31 Αυγούστου στο info@featham.gr.  To Σεπτέμβριο, θα έχω μορφοποιήσει την κοινή Πολιτική Anti-Bullying για το QLS με βάση το Input των εθελοντών.

Stand Up To Bullying Day 2017. Ήταν στις 21 Ιουνίου όμως ακόμα και ετεροχρονισμένα μπορείτε να τιμήσετε την ημέρα (ανατρέξτε στη Δράση Ιουνίου για λεπτομέρειες).

Θερινό Σινεμά Anti-Bullying. Μαζεύετε τους εθελοντές και προβάλλετε μια ταινία όπως The Book Thief, The BFG ή το πιο πρόσφατο Wonder Woman κάνοντας συζήτηση πάνω στο Bullying όπως παρουσιάζεται και αντιμετωπίζεται στην ταινία.

Συνάντηση Ambassadors/εθελοντών για brainstorming δράσεων στο νέο σχολικό έτος.

-Μπορείτε να ανατρέξετε και σε παλαιότερα projects όπως το Kindness Wall.

Και φυσικά οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε εσείς. Μπορείτε και να το μοιραστείτε με τους υπολοίπους στην Ομάδα QLS ANTI-BULLYING AMBASSADORS & VOLUNTEERS στο Facebook. Αν δεν έχετε γίνει μέλη, κάνετε αίτημα.

Μπορείτε να κάνετε και συνδυασμό των παραπάνω δράσεων  σε μία συνάντηση ή δύο. Όπως είπα και στην Ολομέλεια Ιουνίου, ναι μεν είναι Καλοκαίρι, όμως είναι στο χέρι μας να εμπνεύσουμε στα παιδιά τη συμμετοχή τους.

Να επισημάνω ότι η εκπαίδευση Ambassadors για τα σχολεία που συμμετείχαν τον Ιούνιο, θα μετρήσει ως Δράση για τα συγκεκριμένα σχολεία (όπως έγινε και με τα σχολεία του Απριλίου).

Καλό Καλοκαίρι!

Για το Education Team,

Fred Featham