ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΪΟΥ 2017 , Διαμόρφωση Πολιτικής Anti-Bullying

ΔΡΑΣΗ ΜΑΪΟΥ 2017 QLS SMILERS

Διαμόρφωση Πολιτικής AntiBullying

Διάρκεια: 45 λεπτά έως 1 ώρα
Προθεσμία: έως Κυριακή 11 Ιουνίου
Υλικά: κόλλες Α4 και στυλό για σημειώσεις ιδεών
Αποστολή φωτογραφιών και υλικού στη Βίκυ: Δευτέρα 12 Ιουνίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σαφώς και η δράση Μαΐου σας έρχεται καθυστερημένα όμως είναι πολύ απλή, ένα απλό brainstorming, και η υλοποίησή της μπορεί να γίνει έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Σε αντίθεση με τη Μεγάλη Βρετανία, στην Ελλάδα δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη η ένταξη πολιτικής Anti-Bullying στους κανονισμούς των σχολείων. Ο Paul που εκπαίδευσε τα παιδιά τον Απρίλιο τόνισε επανειλημμένως ότι είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή μιας τέτοιας πολιτικής. Θα κάνω αναφορά σε αυτό το θέμα και στην ολομέλεια Ιουνίου όπου σκοπεύω να παρουσιάσω μια κοινή πολιτική για όλα τα σχολεία-μέλη βασισμένη στις ιδέες που θα συγκεντρωθούν από τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση αυτή.

Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι το εξής: να καλέσετε σε 1 συνάντηση της 1 ώρας τους εθελοντές σας και τους Ambassadors σας (όσοι ήδη διαθέτετε) και να κάνετε μαζί τους ένα brainstorming με ιδέες που να στοχεύουν στη διαμόρφωση μίας κοινής πολιτικής AntiBullying για όλα τα σχολεία-μέλη QLS για ένταξη και εφαρμογή από τη νέα σχολική χρονιά.

-Τι θα ήθελαν να δουν στο περιεχόμενο ενός κοινού “QLS AntiBullying Policy”; Πώς οραματίζονται την πολιτική αυτή;

Θα ήθελα να συλλέξετε και να στείλετε στη Βίκυ τις προτάσεις και τις ιδέες των εθελοντών σας έως Δευτέρα 12 Ιουνίου ούτως ώστε να μπορέσω να συνθέσω την 1 κοινή πολιτική για όλα τα σχολεία-μέλη μέχρι την Ολομέλεια Ιουνίου.

Σας επισυνάπτω ένα PDF του προγράμματος Ambassadors για καθοδήγηση στη συνάντησή σας.

Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες!

Keep Smiling!

Fred

 

[pdf-embedder url=”https://www.qls.gr/wp-content/uploads/2018/07/PresentationSlidesfromABAStaffConference.pdf”]