Ανακαλύπτοντας τον Shakespeare με τον Δρ Luke Προδρόμου

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, μαθητές μας μαζί με μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών  μελών του Δικτύου QLS πανελλαδικά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον διεθνώς διακεκριμένο εκπαιδευτικό και συγγραφέα Δρ Luke Προδρόμου, σε 2 webinars με τίτλο “Discover Shakespeare With Dr Luke Prodromou”.

Μέσα από 2 αγγλόφωνες παρουσιάσεις για μαθητές τάξεων από C έως Proficiency, o Δρ Προδρόμου ανέλυσε το μυστήριο που συνοδεύει τη ζωή και το έργο του κορυφαίου συγγραφέα William Shakespeare, δίνοντας τροφή για άφθονη κριτική σκέψη στο νεαρό κοινό του. Τον Δρ Προδρόμου παρουσίασαν ζωντανά Πρεσβευτές Anti-Bullying QLS ενώ μετά από κάθε παρουσίαση ακολούθησε διαδραστική ενότητα ερωτήσεων προς τον διακεκριμένο ομιλητή ο οποίος έλυσε όλες τις απορίες με απόλυτα τεκμηριωμένες απαντήσεις. Οι 2 συνεδρίες ολοκληρώθηκαν με κληρώσεις με θέμα τον Shakespeare που χάρισαν στους τυχερούς βιβλία, προσφορά του εκδοτικού οίκου Express Publishing, και συλλεκτικά δώρα, προσφορά του QLS.

Βίντεο με Highlights: https://youtu.be/Z-wiavj99-I 

Βίντεο της παρουσίασης: https://youtu.be/hegFHmLPEj0

Το QLS Book Club επιστρέφει τον Απρίλιο με τον 3ο Πανελλαδικό Διαδικτυακό Διαγωνισμό του που θα χαρίσει γνώσεις, μετάλλια, δώρα και διπλώματα στους νικητές του!