Τα προγράμματα CELTA του Cambridge

CELTA είναι το αρκτικόλεξο των λέξεων Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages και δηλώσει το πρώτο από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθηγητών της Αγγλικής που οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού από το Cambridge. Τα προγράμματα και η πιστοποίηση CELTA είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως και αποτελούν βασικό προσόν για να διδάξει κανείς στα πιο γνωστά σχολεία διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Στους εκπαιδευόμενους διδάσκεται τόσο η μεθοδολογία, όσο και πρακτικές τεχνικές της διδασκαλίας, ενώ παράλληλα δίδεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες για πρακτική εφαρμογή των όσων διδάσκονται με μαθήματα σε πραγματικά τμήματα μαθητών.

Τα προγράμματα CELTA είναι βασισμένα σε συγκεκριμένη διδακτέα ύλη που έχει καθοριστεί από το Cambridge και ακολουθούν καλά τεκμηριωμένα πρότυπα αξιολόγησης, τα οποία παρέχουν εξασφάλιση τόσο στους εκπαιδευόμενους, όσο και στους εργοδότες τους.

Το QLS είχε την ευτυχία να γίνει πάροχος προγραμμάτων CELTA του Cambridge τον Απρίλιο του 2019. Θεωρούμε αυτή την έγκριση του Cambridge ως την απόλυτη επιβράβευση στο QLS, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί εστιάζοντας στην ποιότητα κάθε προσφερόμενης υπηρεσίας από τον ίδιο τον φορέα αλλά και από τα μέλη του. Είναι αυτή η ίδια ποιότητα που διέπει και τα προσφερόμενα προγράμματα CELTA του QLS.

Το πρόσθετο προνόμιο που δόθηκε στο QLS είναι η δυνατότητα να προσφέρει προγράμματα CELTA διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, όπου υπάρχει σχολείο μέλος του QLS. Έτσι λοιπόν το QLS στοχεύει στο να φέρει το πρόγραμμα κοντά στους ενδιαφερόμενους αντί να τους ζητά να ταξιδέψουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Αξιοποιώντας αυτό το προνόμιο του QLS, σχεδιάζουμε μια σειρά από προγράμματα CELTA σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τρόπο ώστε να μπορούν αυτά να επαναληφθούν κάθε κάμποσα χρόνια στις ίδιες πόλεις.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλη του QLS

Σας ενδιαφέρουν οι Εξετάσεις Cambridge?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες.

Μόνιμες Συνεργασίες του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS