Εξετάσεις Cambridge για τους Μικρούς Μαθητές

Οι εξετάσεις αγγλικών για μικρούς μαθητές pre A1 Starters, A1 Movers & A2 Flyers δημιουργήθηκαν από το Cambridge English, το τμήμα εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge, το οποίο ειδικεύεται στην αξιολόγηση της Αγγλικής γλώσσας. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις αγγλικών διεθνούς επιπέδου και να τα προετοιμάσουν για εξετάσεις ανώτερου επιπέδου στο μέλλον.

Aγαπητοί γονείς,

Στην εποχή μας τα παιδιά ξεκινούν την εκμάθηση των αγγλικών σε μικρή ηλικία. Mε την κατάλληλη καθοδήγηση, η εκμάθηση αυτή μπορεί να είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Οι γερές βάσεις στην ξένη γλώσσα από νωρίς, δίνουν στον μαθητή ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τις μελλοντικές σπουδές και τη σταδιοδρομία του. Ευρωπαϊκή Έρευνα για τις Γλωσσικές Ικανότητες που διεξήχθη το 2012 για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό την εύρεση πληροφοριών σχετικά με τη γλωσσική επάρκεια των μαθητών στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ευρώπη, έδειξε ότι όσο πιο νωρίς ξεκινούν τα παιδιά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο εξοικείωσης με τη γλώσσα αυτή.

Τα παιδιά καλό είναι να μαθαίνουν πρακτικά και χρήσιμα αγγλικά, που να τους επιτρέπουν να επικοινωνούν με άνεση. Ένα σύστημα διδασκαλίας διεθνών προδιαγραφών θέτει τις σωστές βάσεις για μελλοντικές εξετάσεις που θα απαιτηθούν στις περαιτέρω σπουδές και στην καριέρα τους. Πάνω από όλα όμως, μεγαλώνοντας ο μικρός μαθητής θα αναπτύσσει ολοένα και μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στη χρήση των αγγλικών.

Η διαδικασία μάθησης ωστόσο δεν πρέπει να αποτελεί πηγή άγχους για τα παιδιά, αλλά να γίνεται με τρόπο ευχάριστο και ενθαρρυντικό. Όσο αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του μικρού παιδιού, τόσο μεγαλύτερη διάθεση έχει να προχωρήσει με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Η βελτίωση στις δεξιότητες listening, speaking, reading & writing πρέπει να επέλθει φυσικά και σταδιακά μέσα από τα μαθήματά του.

Ένα παιδί το οποίο μαθαίνει αγγλικά χρειάζεται αρκετή εξάσκηση που μπορεί να γίνεται και με τη δική σας συμμετοχή, καθώς η στήριξη και η ενθάρρυνση από πλευράς του γονιού είναι σημαντικότατες.

Σας καλούμε να ανακαλύψετε πώς οι εξετάσεις Αγγλικών pre A1 Starters, A1 Movers & A2 Flyers του Cambridge για μικρούς μαθητές μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν τα αγγλικά τους, να αποκτήσουν κίνητρο και αυτοπεποίθηση στο μάθημα των αγγλικών, πώς μπορείτε εσείς να τα βοηθήσετε στη διαδικασία αυτή, αλλά και πώς το παιδί σας θα γίνει περήφανος κάτοχος ενός διεθνούς πιστοποιητικού αξιολόγησης από το Cambridge.

Με πολλές ευχές για καλή πρόοδο!

Το τμήμα εξετάσεων του QLS

Τρία Επίπεδα για τους Μικρούς μας Μαθητές

Οι εξετάσεις διατίθενται σε τρία επίπεδα pre A1 Starters, A1 Movers & A2 Flyers για παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών. Έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ούτως ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν προοδευτικά και συστηματικά, ξεκινώντας από απλές λέξεις και φράσεις για τα pre A1 Starters και προχωρώντας σταθερά μέσω των A1 Movers και A2 Flyers σε ευρύτερο και υψηλότερο επίπεδο αγγλικών. Οι εξετάσεις για μικρούς μαθητές είναι σε πλήρη αντιστοιχία με το Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Pre A1 Starters

Tα παιδιά αποκτούν πρώτη επαφή με τον καθημερινό γραπτό και προφορικό λόγο των αγγλικών και αποκτούν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

A1 Movers

Ένας θαυμάσιος τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο στα αγγλικά.

A2 Flyers

Δίνουν στα παιδιά μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για προφορική και γραπτή επικοινωνία στα αγγλικά, σε βασικό επίπεδο.

Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Cambridge για όλους τους μαθητές

Γιατί να συμμετέχει το παιδί σας στις εξετάσεις
pre A1 Starters, A1 Movers & A2 Flyers

Ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών

Κίνητρο να αγαπήσουν τα παιδιά τα αγγλικά και τη μελέτη

Παρακολούθηση της προόδου ανά δεξιότητα και βήμα-βήμα

Σωστές βάσεις και ομαλή μετάβαση στις επόμενες εξετάσεις Cambridge

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μέλη του QLS

Γνωρίστε τις εξετάσεις Cambridge του QLS.

Το εξεταστικό κέντρο του QLS παρέχει εξετάσεις κορυφαίας ποιότητας που προσφέρονται από το Cambridge, τον πάροχο Αξιολόγησης Γλωσσομάθειας με την υψηλότερη ποιότητα.

Σας ενδιαφέρουν οι Εξετάσεις Cambridge?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες.

Μόνιμες Συνεργασίες του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS