Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Αγγλία 2022

Ένα ταξίδι γνώσεων, εμπειριών και ψυχαγωγίας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Oxford Centre στην Αγγλία. Οι μαθητές των σχολείων του QLS απόλαυσαν από κοντά μια από τις παλαιότερες και πιο διάσημες πανεπιστημιακές πόλεις , με υπέροχα κτίρια, καθεδρικούς ναούς και πανεπιστήμια.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο Ashmolean με μια υπέροχη συλλογή από έργα τέχνης, καταπράσινα πάρκα, εμπορικά κέντρα, και βαρκάδα στο River Cherwell. Πραγματοποιήθηκαν περιηγήσεις στο Hyde Park, στο παλάτι Buckingham, στο Big Ben, London Eye και Tate Gallery, στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα Madame Tussauds και φυσικά ακολούθησαν ψώνια και φαγητό στην Oxford street.

Στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου, εκτός των μαθημάτων διοργανώθηκαν βραδιές χαλάρωσης, κεφιού, και διασκέδασης όπου Έλληνες, Ισπανοί και Ιταλοί έγιναν ένα με χορούς και αυτοσχέδιες ενδυμασίες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την παρακολούθηση καθημερινών αγγλικών μαθημάτων συνθέτουν μια εμπειρία ξεχωριστή και αξιοποιήσιμη για κάθε μαθητή αλλά και συνοδό.