Εκπαιδευτική Εκδρομή QLS 2019 στην Αγγλία

Στις αρχές του Ιουλίου του 2019, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του QLS συμμετείχαν στην ετήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο Queen Mary University στην Αγγλία, καθώς και στο Oxford Summer Camp. Συνολικά και στις δύο εκδρομές, συμμετείχαν 37 μαθητές από τα ακόλουθα 8 σχολεία του QLS: Κ.Ξ.Γ. Εκπαιδευτική Δυναμική, Κ.Ξ.Γ.  G.Papas, Κ.Ξ.Γ. Μαρία Αλεξίου-Πρίφτη, Κ.Ξ.Γ. Teach Me, Κ.Ξ.Γ. Κολίτσα Αλεξάνδρα, Κ.Ξ.Γ. Καλανδράνη, Εκπαιδευτικός Όμιλος PLUS, CELL.

Μετά τα πρωινά μαθήματα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, επιδείξεις ρούχων από εφημερίδες, βραδιές disco , karaoke, cinema, ακόμα και σε talent shows εντός των εγκαταστάσεων του summer camp.  Ταυτόχρονα, οι μαθητές μπόρεσαν να επισκεφθούν μνημεία, μουσεία και τουριστικά σημεία του Λονδίνου όπως το Ashmolean museum, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Buckingham Palace, το Βρετανικό μουσείο, το Tower of London και το Greenwich.

Μαθήματα και επισκέψεις σε αξιοθέατα, γνωριμίες με μαθητές από όλο τον κόσμο, συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία, προσφορά του QLS στους μαθητές του και στα Κέντρα- μέλη του.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Advertising

adwords.google.com

Analytics

analytics.google.com