QLS ONLINE BOOKCLUB

Τι σχέση μπορεί να έχει η ανάγνωση βιβλίων και το QLS iLearn; Φυσικά το Book Club by QLS! Μπείτε στην πλατφόρμα μας και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της Λογοτεχνίας που αντιστοιχούν στο επίπεδό σας, μαθαίνοντας παρέα με μοναδικά βιβλία, αφηγήσεις, ασκήσεις και συζητήσεις! Με το Book Club by QLS η γνώση γίνεται διασκέδαση!

Ταξιδέψτε μακριά και γρήγορα! Μάθετε κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια, γνωρίστε ανθρώπους και ζήστε μοναδικές ιστορίες! Πώς; Με το Book Club by QLS! Πού; Μα φυσικά στην πλατφόρμα QLS iLearn! Περιηγηθείτε στον φανταστικό κόσμο της Λογοτεχνίας, συζητήστε με συμμαθητές σας, πειραματιστείτε σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και διασκεδάστε! Book Club is a genius lab!

Τι είναι το Book Club;

Είναι μια ψηφιακή λέσχη ανάγνωσης βιβλίου που δίνει αποκλειστικά προνόμια στους μαθητές δίνοντας τη δυνατότητα:

  • Να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βιβλία & επίπεδα.
  • Να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς με μαθητές άλλων σχολείων. Ένα προκαθορισμένο βιβλίο είναι διαθέσιμο για κάθε μήνα.
  • Να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ποίησης.
  • Να συμμετέχουν στο chat room και να συζητούν με μαθητές άλλων σχολείων σχετικά με τα βιβλία.

Oδηγίες για το Book Club

Προϋπόθεση είναι:

  • Να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία του σχολείου-μέλους του Δικτύου QLS που ανήκουν.
  • Να εγγραφούν στην πλατφόρμα Qls iLearn.
  • Να εγγραφούν στο Burlington English.

 

Η εναρκτήρια δράση του QLS Book Club σηματοδοτήθηκε με την Χριστουγεννιάτικη ομιλία της Lucinda Dickens Hawksley

1rst ONLINE QLS BOOK CLUB COMPETITION

Το QLS Book Club ταξιδεύει τους μαθητές μας στον μαγικό κόσμο της Λογοτεχνίας εδώ και τέσσερις μήνες. Είμαστε περήφανοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν καινούργια πράγματα, παρέα με μοναδικά βιβλία, αφηγήσεις, ασκήσεις και συζητήσεις, με τρόπο ξεχωριστό.

Τα μέλη του QLS Book Club καλούνται να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Απριλίου 2021.

Οι μαθητές μπορούν να διαγωνιστούν σε ένα, δύο ή και τρία βιβλία. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Στους τρεις πρώτους νικητές ανά βιβλίο θα απονεμηθούν μετάλλια από το QLS και δώρα, προσφορά της Burlington Books.

``CHRISTMAS TEA WITH LUCINDA DICKENS HAWKSLEY``

Δείτε έδω τα HIGHLIGHTS του event.

Το QLS και η Lucinda Dickens Hawksley, τετρασέγγονη του θρυλικού συγγραφέα της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας, Κάρολου Ντίκενς, σας προσκαλούν σε ένα αξέχαστο εορταστικό τσάι! Θα ανακαλύψετε την πραγματική ιστορία πίσω από την φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία & τον Σκρουτζ, θα γνωρίσετε καλύτερα τον προ-προ-προ-πάππου της και θα μάθετε για τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της Βικτωριανής εποχής! Να μη λείψει κανείς!

«Αγαπητοί μαθητές, είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορέσω να σας “συναντήσω” όλους στο διαδίκτυο -απευθείας από το Λονδίνο. Ανυπομονώ να σας μιλήσω για τον Κάρολο Ντίκενς και τα Χριστούγεννα. Ο Κάρολος Ντίκενς ήταν ο προ-προ-προ-πάππους μου και απολαμβάνω πολύ να διαβάζω τα βιβλία του, ειδικά το αγαπημένο μου, τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Ελπίζω να διασκεδάσετε στο Χριστουγεννιάτικο τσάι μας.» -Lucinda Dickens Hawksley

``CHRISTMAS TEA: JUNIOR EDITION``

Τρεις εβδομάδες μετά την επιτυχημένη 5ωρη ζωντανή εορταστική εκδήλωσή μας το Δεκέμβριο, η διάσημη συγγραφέας και απόγονος του Κάρολου Ντίκενς, κα Lucinda Dickens Hawksley, επέστρεψε μέσα στις γιορτές, ανήμερα των Φώτων, με ένα μοναδικό υποτιτλισμένο βίντεο, δώρο από το QLS σε όλους τους μαθητές των σχολείων-μελών του και ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μαθητές των επιπέδων Jump και  QLS Bilingual Life.

``CHRISTMAS TEA WITH LUCINDA DICKENS HAWKSLEY VOL.2``

Τον Δεκέμβριο του 2021 η καταξιωμένη συγγραφέας και απόγονος του Charles Dickens, Lucinda Dickens Hawksley, επέστρεψε ζωντανά από το Λονδίνο για ένα ακόμη εορταστικό απογευματινό τσάι.

Μαθητές όλων των ηλικιών από τα μέλη του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την συγγραφέα, η οποία έκανε τρεις εξατομικευμένες παρουσιάσεις προσαρμοσμένες σε τρία διαφορετικά γλωσσικά επίπεδα, με σκοπό να αποκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα που ενέπνευσαν το κλασικό βιβλίο «Oliver Twist».

 

Τελευταία Νέα του QLS ONLINE BOOKCLUB

QLS CHRISTMAS STORYTELLING EVENT 2023

  Σε μια συγκινητική γιορτή φιλίας, οι τάξεις των σχολείων-μελών του QLS πανελλαδικά συνδέθηκαν τα Χριστούγεννα μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης αφήγησης, η οποία δίδαξε πολύτιμα μαθήματα αγάπης και μοιράσματος, μέσα από την ιστορία του ανιδιοτελούς μικρού κοκκινολαίμη Robin που φροντίζει …

3rd QLS Online Book Club Competition on Sunday 2nd April 2023 which is World Children’s Book Day

  Over 300 students from 15 QLS schools participated with great enthusiasm in this challenging, educational competition. We are excited to see our EFL learners take on this challenge and discover the joy of reading in English. We hope that …

Ανακαλύπτοντας τον Shakespeare με τον Δρ Luke Προδρόμου

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, μαθητές μας μαζί με μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών  μελών του Δικτύου QLS πανελλαδικά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον διεθνώς διακεκριμένο εκπαιδευτικό και συγγραφέα Δρ Luke Προδρόμου, σε 2 webinars με τίτλο “Discover Shakespeare With …